Kindercoaching en massage

Bloemetje 

Ik hoor – ik vergeet
Ik zie  - ik onthoud
Ik doe – ik begrijp

Chinees gezegde

Sommige kinderen hebben iets meer individuele aandacht nodig. Er is iets waar hij of zij last van heeft, zoals buikpijn, moeilijk slapen, erg druk zijn of juist moeilijk in beweging komen. Het kan ook zijn dat het kind op school niet goed mee kan komen of dat er een diagnose gesteld is. Maar het kan ook zijn dat een kind naast de groepsles baat heeft bij individuele begeleiding.

Yoga is een hele mooie manier om een kind beter te begrijpen. Zonder een stempel te geven, gaan we samen kijken waar het kind behoefte aan heeft en maken we een programma op maat. Door de individuele benadering is veel ruimte om het kind vanuit een holistische manier, vanuit verschillende invalshoeken, te benaderen. Wat zegt het gevoel, wat denkt een kind, hoe functioneert het lichaam en vooral, waar wordt het kind blij van, waarvan gaan de ogen stralen. Kinderen leren door te doen, de antwoorden komen vanzelf. Naast yoga maak ik ook gebruik van andere technieken, zoals een verhaal op maat, tekenen, oefeningen vanuit de Chinese geneeswijze en op Shiatsu gebaseerde massage.

Elk  kind is speciaal en mag op zijn of haar eigen manier functioneren. Samen kijken we niet naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden.

De individuele sessies vinden plaats in Delphine yoga, Van Beverningkstraat 118, Den Haag.
Er wordt altijd eerst een intake gehouden met de ouder(s) en / of verzorger.
Een sessie duurt 45-60 minuten, afhankelijk van de leeftijd.
Kosten:
45 minuten, 35 euro
60 minuten, 45 euro

 

 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd