Massage voor moeders

Bloemetje 

Zonder prachtmoeders geen kinderpracht

Als ouder leer je, tijdens de begeleiding van je kind, elk moment heel veel over jezelf. Regelmatig worden daarbij je eigen emoties geraakt. Als je ervoor open staat om elke moment te leren van wat je kind je laat zien kan er een transformatie plaatsvinden en ontstaat er ruimte om samen te groeien.

Het is belangrijk om als ouder of begeleider van een kind regelmatig stil te staan, te zitten en te luisteren naar jezelf, wat gebeurt en met mij? Zonder te oordelen, jezelf de ruimte te geven. Dit is niet altijd makkelijk in de vaak druk gevulde dag. Maar er zijn altijd wel een paar minuutjes, want dat is vaak al genoeg.

De massage voor moeders is gebaseerd op Shiatsu en werkt aan de algehele balans in het lichaam, een cadeau voor elke moeder en daarmee ook voor elk kind, want elke moeder weet dat als ze zelf in balans is, haar kind hiervan profiteert. Daarnaast krijg je tijdens de sessie ook simpele praktische oefeningen die je makkelijk kunt inpassen in het dagelijkse ritme.

De massages worden gegeven in de ontspannen sfeer van de studio van Kusuma Yoga in Scheveningen, maar kunnen ook op verzoek elders plaatsvinden. De kosten zijn 40 euro per uur of 25 euro per half uur.

Jezelf transformeren tot bewuste ouder is het grootste geschenk dat je je kind kunt geven – Eckhart Tolle

 

 
Our website is protected by DMC Firewall!