Reacties, ervaringen uit de praktijk

Kinderpracht - reacties, ervaringen uit de praktijk

Your love towards children is always in my heart

Bloemetje

Yoga is heel veel en kent vele aspecten en uitwerkingen. De essentie is balans brengen in je lijf, in je leven. Een juf die zo vanuit balans en rust kan lesgeven, is dan ook zeer waardevol!

Bloemetje

Anna is onrustig, ze heeft veel meegemaakt vandaag, ze wil nog niet gaan slapen. Nog een liedje, nog een knuffel, huilen. Ze gaat liggen op haar buik ‘mama ik wil een zonnetje’. Eén hand op haar onderrug, één hand boven op haar rug, de adem stroomt en de rust komt....

Bloemetje

We gaan naar het strand met de fiets, ga maar liggen op je rug en fietsen met je benen, we gaan de heuvel op, dat is zwaar.... nu kunnen we snel naar beneden. Pfoe, ik ben moe, we rusten even uit. Kom, we gaan verder! ‘Nee, ik wil nog even uitrusten....

Bloemetje

Mijn dochtertje vond het heel leuk en ze heeft het ook thuis nog, de hele week, over dansles.
Elke keer liet ze 's avonds aan haar papa en broer zien wat ze had gedaan op dansles. Leuk om te zien dat ze zich er helemaal aan overgeeft en lekker met de juf meedoet. Martine is heel lief en geduldig en laat de kinderen zich helemaal thuis voelen in haar groep.

Bloemetje

De lessen zijn afwisselend, leuke muziek en aansprekende thema’s. Mijn zoontje vond het in de regel erg leuk: vaak ging hij ’s avonds thuis nog even voordoen wat we zoal gedaan hadden (vooral het op handen en voeten staan met de billen omhoog werd wekelijks geshowd). Zijn zus vroeg regelmatig een tikkie jaloers of ze nu ook een keertje mee mocht.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd